• De betere vloerenzaak
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Niet vooraf betalen
  Geen aanbetaling nodig
 • Showroom met Quick-Step
  Hebeta, Meister, Belakos

Tenacity Tile

De Gelasta tegel Tenacity Tile klik pvc vloer

De Gelasta Tenacity Tile tegel klik pvc vloer is een perfecte vloer voor iedereen die de voordelen van een klik-pvc vloer prefereert, maar liever niet voor een houtachtige uitstraling gaat. Ondanks dat de Tenacity lijn met houtdessins schitterend is, kan het zijn dat je toch liever iets anders wilt. De Tenacity Tile klik pvc vloer is dan een uitstekende keuze. Het gaat ik hier om dezelfde waterdichte en oersterke pvc-vloer maar dan met een andere uitstraling. Je hebt de keus uit de volgende fraaie dessins: 1545 Beton Grey, 1922 Oxford Black en 1963 Oxford Grey. Drie prachtige dessins die goed te combineren zijn met iedere interieurstijl.

1 artikel(en)

per pagina

 • Click PVC - Tenacity Tile


  € 59,95 per m2
  Zelf leggen? Vraag de scherpste prijs!

1 artikel(en)

per pagina

Sterk, kras- en vlekbestendig

Ook deze klik pvc-vloer in tegel van Gelasta is oersterk en nog krasbestendiger. Mede door de natuurstenen kern is het een zeer duurzame klik pvc vloer die ook nog eens ontzettend onderhoudsvriendelijk is. De Tenacity Tile klik pvc vloer schrikt niet zo snel van een vlekje, zelfs niet als het bijvoorbeeld om de agressieve vlekken van lippenstift, schoensmeer of koffie gaat. De tegel klik pvc vloer is dus niet alleen 100% waterproof, maar ook vlekbestendig. Deze Tenacity Tile klik pvc vloer in tegel is net zoals de gewone Tenacitymet rechte plank, volledig vrij van weekmakers. De onderlaag is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Hierdoor is deze vloer duurzaam, maar zeer zeker ook een ecologisch product.

Eenvoudige plaatsing

Deze Tenacity Tile klik pvc vloer kan tot 1000 vierkante meters aan één stuk door gelegd worden. De keuken kan rechtstreeks op de vloer worden geplaatst. Doordat de vloer 100% waterproof is, is het ook een uitstekende keuze voor de keuken of de badkamer. Die vlekbestendigheid komt in de keuken natuurlijk ook van pas.

Specificaties van de Tenacity Tile vloer

De panelen van deze klik pvc vloer hebben een dikte van 7 mm, inclusief de 1 mm onderlaag. De afmeting van een paneel is 59,6 x 29,8 cm en er zitten 12 panelen in een pak, voor een totale oppervlakte van 2,13 vierkante meter. De garantie voor deze Gelasta pvc vloer is 25 jaar bij huishoudelijke gebruik en 10 jaar bij commercieel gebruik.

Prijzen inclusief 21% BTW