• De betere vloerenzaak
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Niet vooraf betalen
  Geen aanbetaling nodig
 • Showroom met Quick-Step
  Hebeta, Meister, Belakos

Tenacity

De Gelasta Tenacity vloer De Gelasta Tenacity klik-pvc vloer is wel een hele bijzonder pvc-vloer. Het is een vrij nieuwe klik-vloer en misschien kun jij binnenkort al van de voordelen van deze klik-pvc vloer genieten. Deze Tenacity klik-pvc vloer is namelijk niet alleen 100% waterproof maar ook nog eens uitermate krasbestendig. Daarbij is de vloer enorm bestand tegen bepaalde vlekken waar andere vloeren nog weleens problemen mee kunnen hebben. Het is een oersterke vloer, mede door de natuurstenen kern en de vloer is ontzettend eenvoudig schoon te houden.
Leg deze vloer eenvoudig zelf!

1 artikel(en)

per pagina

 • Click PVC - Tenacity


  € 59,95 per m2
  Zelf leggen? Vraag de scherpste prijs!

1 artikel(en)

per pagina


Een duurzame en ecologische klik-pvc vloer

De klik pvc vloer van Gelasta kan bijvoorbeeld vlekken zoals koffie, schoensmeer of lippenstift prima handelen, ondanks de agressiviteit van deze stoffen. De natuurgetrouwe toplaag kan dit prima aan. Door de Registered Embossed methode van de toplaag ziet de vloer er ook heel natuurgetrouw uit. De toplaag volgt namelijk exact het patroon van de filmlaag waardoor hij er niet alleen heel natuurgetrouw uitziet, maar ook zo aanvoelt. Hierdoor is de 100% klik pvc-vloer bijna niet van echt hout te onderscheiden. Daarbij is de vloer volledig vrij van weekmakers en heeft hij een onderlaag van gerecyclede plastic flessen. De Tenacity vloer van Gelasta is dus goed voor het milieu, duurzaam en zeer ecologisch.

De voordelen van de Gelasta Tenacity klik pvc vloer

Deze Gelasta vloer is oersterk en nog krasbestendiger en natuurlijk 100% waterproof. In de keuken kan de keuken ook rechtstreeks op de vloer geplaatst worden. Het gaat hier om een 100% pvc-weekmakers vrije vloer. De vlekbestendige vloer kan tot 1000 vierkante meter aan één stuk door gelegd worden. Het is een onderhoudsvriendelijke klik-pvc vloer.

Specificaties van de Gelasta Tenacity vloer

De totale dikte van een paneel is 7 mm, dit is inclusief de 1 mm onderlaag. De afmeting van het paneel is 121 x 19,6 cm en in een pak zitten 10 panelen die goed zijn voor 2,37 vierkante meter. Bij deze Gelasta vloer zit een garantie van 25 jaar voor huishoudelijk gebruik en 10 jaar voor commercieel gebruik.

De decors van de Tenacity vloer

Behalve dat de Gelasta Tenacity een praktische vloer is, is hij natuurlijk ook ontzettend mooi. De vier kleuren in deze serie zijn uitstekend te matchen met ieder interieur en elke woonstijl. De dessins zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. De vier kleuren uit de Tenacity lijn zijn: 1371 Santa Cruz Oak, 1372 Santa Cruz Brown, 1374 Santa Cruz Light en 1375 Santa Cruz Grey. Keus genoeg om in de ruimte een warme sfeer aan te brengen.

Prijzen inclusief 21% BTW