• De betere vloerenzaak
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Niet vooraf betalen
  Geen aanbetaling nodig
 • Showroom met Quick-Step
  Hebeta, Meister, Belakos

Rigid Select

De Gelasta Rigid Select vloer

De Rigid Select vloer is eigenlijk een klik pvc-vloer waar je alle kanten mee op kunt. De verschillende houtdecors maken de keus om een passende vloer bij het interieur te vinden een stuk makkelijker. Misschien gaat je voorkeur uit naar zo'n warme donkere kleur of heb je liever een lichte tint? De matte toplaag zorgt voor een extra natuurlijke look en de geaccentueerde v-groef geeft de Select klik vloer zijn eigenzinnige karakter. Het hoogwaardige klik pvc-materiaal zorgt voor het gebruikersgemak en het innovatieve clicksysteem zorgt dat de vloer ook nog eens eenvoudig te installeren is.

De voordelen van de Gelasta Rigid Select vloer

Deze klik-pvc vloer van Gelasta is ook eenvoudig zelf te leggen en is gemakkelijk online te bestellen.

1 artikel(en)

per pagina

 • Click PVC - Rigid Select


  € 37,95 per m2
  Zelf leggen? Vraag de scherpste prijs!

1 artikel(en)

per pagina

Een eenvoudige installatie

Het installeren van de Gelasta Rigid Select pvc klik vloer is erg eenvoudig. Je kunt kiezen voor de dryback versie of de rigid click vloer. Zeker het innovatieve clicksysteem zorgt voor een zeer eenvoudige installatie. Je kunt hem zelfs over een bestaande vloer leggen. Acclimatisatie is niet nodig. De vloer is ook geschikt voor vloerverwarming en hij is bestand tegen direct zonlicht en grote temperatuurwisselingen. De Gelasta Rigid Select vloer is zeer stabiel. Je kunt de vloer zelfs doorleggen in meerdere ruimtes zonder dilatatievoeg, tot maximaal 400 m2. De Rigid Select clickvloer van Gelasta is een sterke vloer, maar mocht er toch schade aan een paneel komen, dan is het eenvoudig om dit paneel te vervangen.

Prachtige houtdecors zonder schadelijke weekmakers

De Rigid Select vloer van Gelasta is beschikbaar in 4 houtdecors, namelijk de 5000 Historic Pine, de 5001 Natural Oak, de 5002 Aspen Oak Light en de 5003 Aspen Oak Grey. Deze kleuren variëren van licht tot donker. Alle uitvoeringen zijn geheel vrij van schadelijke weekmakers, waardoor de vloer beter is voor het milieu, maar ook voor mens en dier. Deze sterke waterdichte vloer is een uitstekende keuze voor ieder interieur.

De specificaties van de Rigid Select vloer

Deze klik- pvc vloer is voorzien van klasse 33, de stabiliteit waarde is EN434. De totale dikte van een paneel is 5 mm, inclusief de 1 mm onderlaag. De slijtlaag is 0,30 mm. Een paneel heeft een afmeting van 123,5 x 22,5 cm. In een pak zitten 8 panelen, totaal goed voor 2,22 vierkante meter. De warmteweerstand is 0,057 m2 K/WW. Op deze Select vloer zit een garantie van 25 jaar voor huishoudelijk gebruik en 10 jaar voor commercieel gebruik.
Leg hem zelf!
Prijzen inclusief 21% BTW