Rigid Core XL Register

Rigid Core XL Register

De Gelasta Rigid Core XL Register

Een sterke, mooie en waterdichte vloer van Gelasta, dat is wel een goede omschrijving die bij de click-pvc Rigid Core XL Register vloer past. Maar het is ook een opvallende vloer, hij is sfeervol en krachtig. Daarbij heeft de Rigid Core XL Register nog een ander voordeel, hij kan gelegd worden volgens het eenvoudige legproces van de clickvloeren. Met dien verstande dat hij stabieler en sterker is dan de traditionele clickvloer. De lange brede natuurgetrouwe plank maakt de vloer ook bijzonder, hierdoor heeft deze serie vloeren een heel eigentijds karakter.

De natuurlijke look

De natuurgetrouwe look heeft de click-pvc Rigid Core XL Register voornamelijk te danken aan de Register Embossed toplaag. Deze toplaag volgt precies het patroon van de filmlaag waardoor je zelfs de noesten en houtstructuren kunt voelen. Deze vloer oogt dus niet alleen als een houten vloer, hij voelt ook nog eens zo aan. De vloer is leverbaar in vier verschillende decors, namelijk de 8900 Callisto Naturel, de 8901 Callisto Smoked Light, de 8902 Callisto Grey en de 8903 Callisto Smoked.
Ook deze vloer kunt u gemakkelijk zelf leggen. Bestel online en wij bezorgen de vloer bij u thuis.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Gelasta Rigid Core XL Register - Rigid Click
    52,95 per m2
    Tot 15% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Een perfecte vloer voor de privésfeer én voor projecten

De Gelasta Rigid Core XL Register click-pvc vloer is dé ideale vloer voor iedere ruimte, zowel in de privésfeer als voor projecten. De slijtlaag van 0,55 mm zorgt dat de Gelasta vloer lang zijn fraaie uiterlijk blijft behouden. Je kunt zelfs meerdere ruimtes doorleggen (tot 400 m2) zonder dilatatievoeg. Hij kan direct over een bestaande vloer geplaatst worden en is geschikt voor vloerverwarming. Deze vloer is een zeer stabiele vloer en geluiddempend, daarnaast heeft hij een hoge druk- en krasbestendigheid.

Een eenvoudige installatie

De click pvc Gelasta Rigid Core XL Register vloer is eenvoudig te leggen door het innovatieve clicksysteem Drop Lock. Daarbij is er ook geen acclimatisatie nodig. Wel is een Redfloor ondervloer aan te raden. De vloer is bestand tegen direct zonlicht en grote temperatuurwisselingen, maar wat misschien zelfs nog prettiger is, is dat deze vloer 100% waterproof is. Hierdoor is het een perfecte vloer voor vochtige ruimtes zoals een keuken, maar het kan ook niet zo snel kwaad als er op het project een glas water omvalt.

Specificaties Gelasta Rigid Core XL Register vloer

De click-pvc vloer is vrij van schadelijke stoffen, de formaldehydeklasse is EO. De gebruiksklasse is 34. De Gelasta Rigid Core XL Register vloer heeft een totale dikte van 5 mm, dit is inclusief de 1 mm kurk backing. De slijtlaag is 0,55 mm. De toplaag is afgewerkt met Register Embossed wat voor de natuurgetrouwe houtstructuur zorgt. Ook heeft de vloer een 4-zijdige V-groef. De afmeting van één paneel is 153,20 x 22,50 cm. De inhoud van een pak is 2,41 m2. In één pak zitten 7 panelen.

De testresultaten van de Gelasta Rigid Core XL Register vloer

Testresultaten hebben uitgewezen dat de Rigid Core XL Register vloer een brandklasse heeft van Bfl-S1. De antislip is DS en de slipweerstand R9. De warmtedoorlaatweerstand is R 0,057 m2 K/W en de thermische isolatie 0,173 W/(m.k.). De geluidsreductie is 18 dB. De lichtechtheid is meer dan 6 en de dimensionele stabiliteit is minder dan 0,01 procent. De restindruk is 0,03 mm. Ook de sterkte van de clickverbinding is getest. Voor de lange zijde is dit meer dan 6,3 KN/m en voor de korte zijde meer dan 5,4 KN/m. De Rigid Core XL Register is een prima vloer die een garantie heeft van 25 jaar bij huishoudelijk gebruik en 10 jaar bij commercieel gebruik.
Prijzen inclusief 21% BTW