• De betere vloerenzaak
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Niet vooraf betalen
  Geen aanbetaling nodig
 • Showroom met Quick-Step
  Parador, Meister, Balterio

Rigid Core XL

1 artikel(en)

per pagina

 • Rigid Core XL klik-PVC Gratis Gelegd

  Vgroef: 4-zijden mini V-groef
  4-zijden mini V-groef

  € 51,95 per m2
  +Gratis gelegd! Wij leggen door heel Nederland
  +Gratis plakplinten

  Vraag gratis staal of offerte!

1 artikel(en)

per pagina


Klik pvc van the Rigid Core: wat is het precies?

Op het gebied van vloeren zijn er altijd weer nieuwe innovaties die zorgen voor betere kwaliteit, meer gemak en betere duurzaamheid. Dat geldt ook voor de click pvc vloeren van the Rigid Core. Deze parketvloeren bevatten geen hout en zijn daardoor ontzettend duurzaam. De vloeren worden namelijk gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor ze minder gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf. Ze hebben ondertussen wel de knusse uitstraling die je van een parketvloer kunt verwachten. 

Iedere plank bestaat uit verschillende lagen. Zo wordt de onderste laag van kurk gemaakt. Dit heeft een dempende werking en zorgt ervoor dat de vloer warmer aanvoelt. In de middelste laag zit alle kracht van de vloer verscholen. Uiteraard zit er ook een decoratieve laag in het parket en wordt alles afgesloten met een beschermende toplaag die krassen en waterschade voorkomt. Hierdoor heeft het pvc klikparket alles in huis om jarenlang in optimale conditie te blijven.

Wat zijn de voordelen van the Rigid Core?

Er zijn een aantal redenen waarom het klik pvc van dit merk een goede keuze is. Uiteraard is het installatieproces van de vloer ontzettend snel en gemakkelijk. Maar er zitten nog meer voordelen aan de vloeren van dit merk. Zo is het materiaal bestand tegen alle invloeden van buitenaf. Het is bijvoorbeeld waterbestendig en kan daarom zelfs in de badkamer gebruikt worden. 

Ook zijn wisselende temperaturen geen enkel probleem voor de vloeren van dit merk. Het materiaal krimpt niet wanneer het koud is en zet ook niet uit in de hitte. Het laatste belangrijke voordeel is dat het click pvc zeker tegen een stootje kan. Zwaar meubilair is geen enkel probleem voor het materiaal en ook krassen komen nauwelijks voor. Dat maakt deze vloeren zo ontzettend geschikt voor dagelijks gebruik, want op deze vloer kan echt geleefd worden.

De look van klik pvc

Doordat deze vloeren helemaal van kunststof worden gemaakt, kunnen ze vrijwel iedere look krijgen die jij maar wenst. Zo is het mogelijk om voor een traditionele houtkleurige vloer te gaan. Dankzij moderne technologieën is Rigid Core in staat om een natuurlijke uitstraling te bereiken, waardoor het lijkt alsof je een echte houten vloer in huis hebt liggen. Zelfs de nerven van natuurlijk hout worden nagebootst met dit hoogwaardige materiaal. Hierdoor lijkt de vloer zelfs aan te voelen als echt hout. 

Natuurlijk zijn de mogelijkheden op het gebied van kleur eindeloos. Ga je voor donker en warm of houd je meer van lichtere en koele tinten? Dankzij de vele opties kan je de vloer helemaal aanpassen aan jouw interieur. De toplaag van de vloer is mat, waardoor je geen last krijgt van een vervelende glans. Daarnaast zijn de planken voorzien van een v-groef, wat de illusie van een houten vloer nog verder versterkt. Ben je dus op zoek naar alle voordelen van kunststof, maar wil je de look van hout? Dan zit je goed met het click pvc van Rigid Core.

 

 

 

 

Prijzen inclusief 21% BTW