Rigid Core XL

Rigid Core XL

De Gelasta Rigid Core XL vloer

De Gelasta Rigid Core XL vloer is zeker een van de nieuwe generatie klik pvc vloeren. Deze vloer is de beste mix van twee werelden, namelijk het gebruiksgemak van het pvc-materiaal gecombineerd met het eenvoudige legproces van de clickvloeren. De vloer heeft een indrukwekkende lange plank van 151,30 bij 22,30 die de ruimte een bijzonder karakter geeft. Hij is leverbaar in 10 verschillende decors en heeft een slijtlaag van 0,55 mm. De klik pvc vloer Rigid Core XL is de perfecte vloer voor projecten, maar heeft zeker ook een toegevoegde waarde voor de huiselijke sfeer.

Eenvoudig te installeren

De Rigid Core XL klik pvc vloeren zijn sfeervol en krachtig, zeker ook door de natuurgetrouwe uitstraling. Je kunt zelfs de houtnerven voelen, ook al is deze vloer van pvc klik. De installatie is eenvoudig en hij is direct te plaatsen over een bestaande vloer. De eenvoudige plaatsing komt door het innovatieve clicksysteem. Deze klik pvc vloer is een perfecte oplossing voor een snelle installatie terwijl dit product sterker en stabieler is dan de traditionele clickvloer. Er is geen acclimatisatie nodig. Wij bezorgen bij u thuis.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Gelasta Rigid Core XL - Rigid Click
    49,95 per m2
    Tot 15% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Voor de project sfeer of thuis

De Rigid Core XL klik pvc is ook een perfecte vloer voor projectmatig gebruik, zeker door de hoge druk- en krasbestendigheid van de vloer. Hij is 100% waterproof, dus het is ook niet zo'n ramp als een van de werknemers eens zijn flesje water laat vallen. Er kan in meerdere ruimtes tot 400 m2 doorgelegd worden zonder dilatatievoeg. Daarnaast is het een stabiele en geluiddempende klik pvc vloer.

De voordelen van de Rigid Core XL

De vele voordelen van de Rigid Core XL vloer van Gelasta in klik pvc uitvoering zorgen dat het een vloer is die prettig is in het gebruik. Maar het is ook een duurzame klik vloer dit 100% recyclebaar is. Hij is vrij van schadelijke stoffen en dus goed voor het milieu, maar ook voor mens en dier. De vloer is bestand tegen direct zonlicht en grote temperatuurswisselingen en hij is ook geschikt voor vloerverwarming. Maar bovenal is het een zeer fraaie vloer, die door de ruime keuze in dessins goed aansluit om ieder interieur.

Specificaties van de Rigid Core XL-vloer

Deze klik pvc vloer heeft de gebruiksklasse 34. De totale dikte is 5 mm, inclusief de 1 mm ondergrond van kurk. Hij heeft een slijtlaag van 0,55 mm. De toplaag heeft een natuurgetrouwe houtstructuur en de vloer heeft een 4-zijdige V-groef. De vloer heeft een Drop Lock clicksysteem. De afmeting per paneel is 151,30 x 22,30 centimeter, een pakinhoud van 7 panelen vertegenwoordigd 2,36 vierkante meter. Als ondervloer kan men het beste kiezen voor een Redfloor. De brandklasse is Bfl-S1 en de warmtedoorlaatweerstand is R 0,057 m2 K/W. Ook heeft de Rigid Core XL klik een prima antislip, namelijk DS met een slipweerstand van R9. De geluidsreductie is 18 dB en de thermische isolatie is 0,173 W/(m.k). De dimensionele stabiliteit is minder dan 0,01 procent. De restindruk is 0,03 mm en de lichtechtheid is groter dan 6. De formaldehydeklasse is EO. De sterkte van de clickverbinding is op de lange zijde meer dan 6,3 KN/m en op de korte zijde meer dan 5,4 KN/m.

De schitterende kleuren

De Gelasta Rigid Core XL klik-pvc vloer heeft dus alles in huis om zowel het project als de woning te voorzien van een vloer die lang mee gaat. Men heeft ook 25 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik en 10 jaar garantie bij commercieel gebruik. Maar vooral is het een zeer fraaie vloer, met een ruime keus uit schitterende kleuren. De tien kleuren zijn: 8700 Smoked Oak Light, 8706 Smoked Oak Grey, 8707 Smoked Oak Natural, 8708 Pluto Natural, 8709 Pluto Brown, 8710 Pluto Smoked, 8711 Pluto Grey, 8712 Pluto Smoked Light, 8713 Pluto Light en 8714 Pluto White.

Prijzen inclusief 21% BTW