• De betere vloerenzaak
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Niet vooraf betalen
  Geen aanbetaling nodig
 • Showroom met Quick-Step
  Hebeta, Meister, Belakos

Rigid Core Visgraat

De Gelasta Rigid Core visgraat klik pvc vloer

Het visgraatmotief is weer helemaal terug van weggeweest. Waar vroeger de klik-pvc visgraat alleen te zien was in de dure herenhuizen of in paleizen, heeft men nu massaal ontdekt wat een geweldige uitstraling een klik-pvc visgraatvloer heeft. Normaal gesproken was een visgraatpatroon alleen mogelijk bij een houten vloer. Gelukkig kan het tegenwoordig ook met het pvc-materiaal. Hierdoor kun je dus profiteren van de voordelen van pvc, maar wel dezelfde luxe en warme uitstraling als van hout hebben. Maar er is nog een extra voordeel, namelijk het plaatsen van de Gelasta Rigid Core visgraat vloer.

Zeer eenvoudige installatie

De Gelasta Rigid Core visgraat klik pvc vloer is namelijk heel eenvoudig te plaatsen met het innovatieve clicksysteem Drop Lock. Een fraaie klik pvc visgraat vloer hoeft dus geen tijdrovende klus meer te zijn. Het eindresultaat is een prachtige stabiele visgraatvloer die bijna niet van echt hout te onderscheiden is, maar wel de voordelen heeft van pvc. De Rigid Core visgraat serie is er in twee warme kleuren die aansluiten op ieder interieur en elke stijl, namelijk de 9000 Pluto Light en de 9001 Pluto Natural. De klik pvc vloer is gemakkelijk zelf te leggen. Bestel online.

1 artikel(en)

per pagina

 • Click PVC - Rigid Core Visgraat


  € 41,95 per m2
  Zelf leggen? Vraag de scherpste prijs!

1 artikel(en)

per pagina

Specificaties van de Gelasta Rigid Core visgraat vloer

Deze klik pvc vloer van Gelasta heeft een gebruiksklasse van 34. De totale dikte van de vloer is 5 millimeter waarvan een backing van kurk van 1 millimeter. De slijtlaag is 0,55 mm. De toplaag is afgewerkt met een natuurgetrouwe houtstructuur en de vloer heeft een 4-zijdige V-groef. De afmeting van een paneel is 61,50 bij 12,30 centimeter, de inhoud van een pak is 1,97 vierkante meter. In een pak zitten 26 panelen.

De testresultaten van de vloer

De Gelasta Rigid core visgraat klik-pvc vloer heeft een brandklasse van Bfl-S1 en een warmtedoorlaatweerstand R 0,057 m2 K/W. De geluidsreductie is 18dB en de thermische isolatie 0,173 W/(m.k.). Dee dimensionale stabiliteit is minder 0,01% en de restindruk is 0,03 mm. Wat de antislip betreft komen we bij deze vloer uit op de classificatie DS en een slipweerstand van R9. De lichtechtheid is meer dan 6. De formaldehydeklasse is EO. De sterkte van de clickverbinding is op de lange zijde meer dan 6,3 KN/m en op de korte zijde meer dan 5,4 KN/m.

Een topper onder de visgraatvloeren

Door de schitterende uitstraling van de klik-pvc visgraat vloer en het gewilde visgraatpatroon wat op een eenvoudige wijze gelegd kan worden met het Drop Lock clicksysteem is deze serie van Gelasta zeker een topper. De vloer is geschikt voor vloerverwarming. Hij is makkelijk in onderhoud en blijft lang mooi. Op deze vloer heeft men bij huishoudelijk gebruik 25 jaar garantie en bij commercieel gebruik 10 jaar. De klik pvc vloer kan het beste op een Redfloor ondervloer gelegd worden.
Prijzen inclusief 21% BTW