Rigid Callisto Visgraat

Rigid Callisto Visgraat

De Gelasta Rigid Callisto visgraatvloer

De visgraatvloer is weer helemaal terug van weggeweest en we hebben zelfs nog meer goed nieuws. Je kunt namelijk tegenwoordig ook een klik-pvc vloer in een visgraatmotief krijgen. Dat is dubbel genieten. Met de Gelasta Rigid Callisto klik visgraatvloer heb je toch de voordelen van het klik pvc-materiaal, maar wel ook de warme en luxe uitstraling die je met een houten visgraatvloer ook hebt. Daarbij zorgt het innovatieve clicksysteem voor een eenvoudige plaatsing.

Eigentijdse warme tinten

De Gelasta Rigid Callisto visgraatvloer heeft 3 stijlvolle decors in warme en trendy eikenkleuren, namelijk de 5200 Natural Oak Dark, de 5201 Natural Oak Light en de 5202 Natural Oak. Prachtige tinten die niet zouden misstaan in de mooiste paleiszalen, maar ook bij je thuis of op projectmatige locaties. Deze uitvoeringen geven iedere ruimte een zeer luxe en warm karakter.

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Gelasta Callisto Visgraat - Rigid Click
    53,95 per m2
    Tot 15% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Een natuurgetrouwe look

Deze klik-pvc vloer is voorzien van een geaccentueerde v-groef en een natuurgetrouwe toplaag. Bij de Gelasta Rigid Callisto pvc visgraat vloer wordt namelijk gebruik gemaakt van ‘Register Embossed’, wat wil zeggen dat de toplaag het patroon in de filmlaag volgt, waardoor hij niet alleen een natuurgetrouwe look krijgt, maar ook nog eens aanvoelt als echt hout. Realistischer kan bijna niet voor het pvc-materiaal. De vloer is dan ook bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

Eenvoudige click installatie

De planken van de Gelasta Rigid Callisto visgraatvloer hebben een extra groot formaat, namelijk 73 bij 14,6 centimeter. Door het innovatieve clicksysteem is het leggen van de vloer super eenvoudig en snel, terwijl een visgraatmotief bij een houten vloer juist een tijdrovende klus is. Je hebt met deze vloer dus niet alleen het gebruikersgemak van klik-pvc, maar ook het voordeel van een snelle en eenvoudige installatie. Dit product is sterker en stabieler dan een traditionele clickvloer. De Gelasta Rigid Callisto is leverbaar in Rigid click pvc én dryback plak pvc. De vloer is ook direct over een bestaande vloer heen te plaatsen en hij heeft geen acclimatisatie nodig.

Projectmatig of in de huiselijke sfeer

De Gelasta Rigid Callisto visgraat klik pvc vloer kan bijna overal geplaatst worden, of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een uit de jaren dertig. Maar ook op de woonboerderij of in een appartement komt deze vloer helemaal tot zijn recht. Het visgraatpatroon zorgt voor een ruimtelijk effect en straalt ook luxe uit. Deze serie is ook geschikt voor projecten. Hij heeft klasse 34, wat geschikt is voor intensief project gebruik. De hoge druk- en krasbestendigheid van de vloer is hier zeker een voordeel. Er kunnen meerdere ruimtes tot 400 vierkante meters doorgelegd worden zonder dilatatievoeg.

Geschikt voor de vochtige ruimtes

Een ander voordeel van deze Gelasta Rigid Callisto visgraat klik-pvc vloer is dat hij 100% waterproof is. Dit betekent dat deze vloer ook in de vochtige ruimtes, zoals een keuken kan worden gelegd. Hij is bestand tegen direct zonlicht en grote temperatuurwisselingen. Tevens is deze vloer geschikt voor vloerverwarming. De Gelasta Rigid Callisto visgraatvloer is geluiddempend en zeer stabiel.

Specificaties van de Gelasta Rigid Callisto visgraatvloer

De klik-pvc vloer is geheel vrij van schadelijke weekmakers en 100% recyclebaar. Dus goed voor mens en dier én voor het milieu. De totale dikte van een deel is 5 mm en dat is inclusief de 1 mm onderlaag. De slijtlaag is 0,55 mm. De afmeting van één deel is 73,00 x 14,6 centimeter. Er zitten 32 delen in een pak die goed zijn voor 2,13 vierkante meter. De warmteweerstand is 0,057 m2 K/W en de stabiliteitswaarde EN434. Op de vloer krijgt men een garantie van 25 jaar voor huishoudelijk gebruik en voor commercieel gebruik 10 jaar garantie
Prijzen inclusief 21% BTW