Rigid Callisto

Rigid Callisto

De Gelasta Rigid Callisto vloer

De Gelasta Rigid Callisto vloer is er echt eentje waar je gelijk op het eerste gezicht verliefd op kunt worden. Het gaat hier om een klik-pvc vloer met een bijzonder fraaie lange plank. Een pvc vloer die bijna niet van echt hout te onderscheiden is, maar wel de voordelen van het klik-pvc-materiaal biedt. Deze vloer kan voor een ultieme woonbelevenis zorgen.

Eenvoudig te leggen door het clicksysteem

Doordat de Gelasta Rigid Callisto klik-pvc vloer hoogwaardige eigenschappen heeft, is hij zowel voor de privésfeer als voor verschillende projectdoeleinden te gebruiken. De planken hebben namelijk een totale dikte van 5 mm, maar waarvan ook een slijtlaag van 0,55 mm. Hij heeft de klasse 34, wat geschikt is voor intensief project gebruik Met deze vloer heb je het gebruikersgemak van het pvc en door het eenvoudige speciale clicksysteem is de vloer ook nog eens zo gelegd. Daarbij is deze pvc-vloer ook nog eens stabieler en sterker dan een traditionele clickvloer.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Gelasta Callisto - Rigid Click
    51,95 per m2
    Tot 15% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

De sterke eigenschappen van deze Rigid Callisto vloer

De Gelasta Rigid Callisto vloer heeft een aantal eigenschappen die het karakter van de vloer versterken. Zo heeft hij bijvoorbeeld een geaccentueerde v-groef. De Register Embossed toplaag van deze vloer zorgt voor een extra realistische look en hij voelt ook nog eens heel echt aan. Register Embossed betekent namelijk dat de structuur in de toplaag exact het patroon in de filmlaag volgt waardoor het klik-pvc nog echter lijkt. Hierdoor voelt het houtdessin ook als een echt houten product aan. Daarbij is deze vloer 100% waterproof waardoor hij ook geschikt is voor de vochtige ruimtes.

Nog meer voordelen van de Callisto vloer

Maar dit zijn niet de enige voordelen die deze Gelasta"> vloer heeft. De Rigid Callisto klik-pvc vloer kan direct over een bestaande vloer worden geplaatst en er is geen acclimatisatie nodig. De klik-vloer is ook nog eens geluiddempend. De druk- en krasbestendigheid is hoog en hij is bestand tegen direct zonlicht en grote temperatuurwisselingen. De Callisto klik-pvc vloer is zeer stabiel en geschikt voor vloerverwarming. Er kunnen meerdere ruimtes tot 400 m² doorgelegd worden zonder dilatatievoeg. Hij is leverbaar in dryback plak én rigid click pvc.

De specificaties van de Gelasta Rigid Callisto

De totale dikte van een deel is 5 mm, dit is inclusief de 1 mm onderlaag. De slijtlaag is 0,55 mm. De afmeting van één deel is 153,2 bij 22,5 centimeter. De inhoud van een pak is 2,41 vierkante meter, hier zitten 7 delen in. De warmteweerstand is 0,057 m² K/W en de stabiliteitswaarde EN434. Bij huishoudelijk gebruik heeft deze vloer een garantie van 25 jaar en bij commercieel gebruik 10 jaar. De vloer is geheel vrij van schadelijke weekmakers.

Toepasbaar in iedere stijl

Het maakt niet uit of de voorkeur uitgaat naar een klassieke, landelijke, industriële of moderne stijl. Met de 6 prachtige kleuren van de Rigid Callisto serie in klik-pvc is er altijd een passende vloer te vinden. De serie bestaat uit de volgende kleuren: 5100 Natural Oak Dark, 5101 Natural Oak Light, 5102 Natural Oak, 5103 Natural Oak Smoked, 5104 Natural Oak Grey en 5105 Natural Oak Brown. Allemaal prachtige structuren die bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden zijn.
Prijzen inclusief 21% BTW