Rigid Authentic

Rigid Authentic

De Gelasta Rigid Authentic vloeren

De klik-vloeren van Gelasta zorgen voor sfeer, warmte en comfort. De Rigid Authentic serie in click-pvc is hier een goed voorbeeld van. Een hoogwaardige klik pvc-vloer in vijf prachtige kleuren, bijna niet van echt hout te onderscheiden. De vloer mag dan op echt hout lijken, je hebt wel de voordelen van een klik-pvc vloer. Hij is duurzaam, geschikt voor vloerverwarming, eenvoudig te onderhouden en zelfs 100% waterbestendig. Een ideale vloer die er ook nog eens schitterend uitziet én een perfecte prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Geschikt voor iedere ruimte

De Rigid Authentic click-pvc serie van Gelasta heeft een toplaag met een extra matte afwerking, waardoor de natuurlijke uitstraling nog eens extra wordt versterkt. Deze click-pvc vloer heeft daardoor ook een extra warme look om de sfeer in de ruimte te verhogen. Deze serie is leverbaar in dryback én in Rigid click-pvc. En beide uitvoeringen zijn zeer eenvoudig te leggen. Doordat de vloer 100% waterproof is, is hij ook geschikt voor de natte ruimtes. Ook in de keuken of in de badkamer kun je dus van deze duurzame pvc vloer genieten.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Gelasta Authentic - Rigid Click
    43,95 per m2
    Tot 15% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Specificaties van de Rigid Authentic serie

De Rigid Authentic click-pvc vloer heeft een totale dikte van 4,2 mm en een slijtlaag van 0,55 mm. De afmeting per deel is 122,0 x 22,8 centimeter. Per pak zijn er 8 panelen verpakt, die samen goed zijn voor een oppervlak van 2,23 vierkante meter. De garantie op deze vloer is 25 jaar bij huishoudelijk gebruik en 10 jaar bij commercieel gebruik. De vloer is voorzien van klasse 33. De warmteweerstand is 0,057 m2 K/W en de stabiliteitswaarde is EN434.

Vrij van schadelijke weekmakers

Een ander voordeel van de click-pvc Rigid Authentic serie is dat deze vloer volledig vrij van schadelijke weekmakers is. Deze weekmakers worden normaliter gebruikt om kunststoffen flexibel en zacht te maken, bijvoorbeeld om een snoer buigzaam te maken. Weekmakers zijn bijna overal in te vinden. Sommige weekmakers kunnen erg schadelijk zijn, zoals de ftalaten. In de pvc-vloeren van Gelasta worden dit type weekmakers niet verwerkt, dus zijn deze vloeren beter voor het milieu en voor onze gezondheid. En 100% recyclebaar.

Duurzaam, mooi en onderhoudsarm

Maar de Rigid Authentic vloeren van Gelasta zijn vooral ook mooi. Daarbij is het een duurzame vloer die met het juiste onderhoud jarenlang mee gaat. Eigenlijk vraagt de Rigid Authentic vloer weinig onderhoud, dus dat maakt hem erg gebruikersvriendelijk. Wanneer het onderhoudsadvies van Gelasta voor pvc-vloeren wordt opgevolgd, blijft de vloer voor een lange tijd mooi.

De dessins van de Rigid Authentic vloer

Voor ieder interieur en elke stijl is wel een passende pvc-vloer te vinden. In de Gelasta Rigid Authentic click-pvc serie kun je kiezen voor de volgende dessins: 5800 Classic Oak Light, 5801 Classic Oak Smoked Light, 5802 Classic Oak Natural, 5803 Classic Oak Smoked en 5804 Classic Oak Grey. Stuk voor stuk prachtige dessins die de ruimte extra karakter geven.
Prijzen inclusief 21% BTW