• De betere vloerenzaak
 • Leggen in heel Nederland
  Vraag gratis staal of offerte
 • Niet vooraf betalen
  Geen aanbetaling nodig
 • Showroom met Quick-Step
  Hebeta, Meister, Belakos

Zle je pvc klik vloer leggen
Klik PVC laminaat leggen kun je ook gemakkelijk zelf leggen De klik pvc laminaat vloeren zijn zonder leggen prijzen. Het nieuwe pvc laminaat is stiller en gemakkelijk te reinigen. Klik PVC laminaat met PVC afdeklaag kan binnen een dag gelegd worden zonder te egaliseren. PVC laminaat legt net zo makkelijk als laminaat mits de ondervloer goed vlak is. Tevens ideaal geschikt voor bedrijven en projectvloeren die minder definitief willen vernieuwen. Wel de eigenschappen van PVC vloeren maar zonder te egaliseren en verlijmen.
Wij kunnen u zeer aantrekkelijke prijzen PVC kliklaminaat aanbieden. Klik pvc laminaat is er in tegel betonlook, visgraat en normale plank.
Kom langs in de showroom en bekijk de collectie klik pvc vloeren.

Gemakkelijk online te bestellen, wij checken alles of u nog iets vergeten heeft of dat u aan alles gedacht heeft. Daarna spreken wij een afleverdatum af!
- Bestel gelijk plinten, ondervloer en alles mee
- Thuisbezorgd dus geen zelf geen gesjouw
- Alleen topmerken voor de laagste prijs

2 artikel(en)

per pagina

 • COREtec Wood+ Collectie


  € 54,95 per m2
 • COREtec Naturals LVPE


  € 57,95 per m2

2 artikel(en)

per pagina

Klik pvc kent een grote populariteit en is toe te passen in allerlei ruimtes. Click-PVC bestaat uit kunststof laminaatpanelen die heel eenvoudig met elkaar te verbinden zijn. Dat gebeurt met het kliksysteem. Verlijming is niet nodig en de panelen zijn los te leggen. Loose lay is de kracht van het simpele aanbrengproces van deze laminaatpanelen. Bovendien is het hierdoor een vloersysteem dat in het bijzonder ook geschikt is voor huurwoningen en huurkantoren. Het is bijvoorbeeld niet nodig om een vloer te egaliseren en verlijming is evenmin nodig. Dat biedt ook weer gemak bij het weer in de oude huurstaat opleveren. 

Profiteer van de voordelen van klik pvc

Click-PVC biedt in meerdere opzichten voordelen. Het is bijvoorbeeld zo dat dit vloersysteem in vergelijking met laminaat veel meer warmte biedt. Er is sprake van een harde laag met een slijtvast karakter. Dat zorgt ervoor dat deze kunststof panelen veel langer meegaan. Daarnaast is er sprake van een extra geluiddempend effect. In zijn totaliteit is er een hoog niveau van comfort en bovendien ook van gemak, want deze vloer is eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. De vloer is overigens ook nog eens vochtbestendig. Het aanbod met klik pvc is zo divers dat er met allerlei aspecten rekening is te houden, zoals met de voorkeur voor een motief. Er zijn doorgaans van een bepaald motief uit een serie van een van onze kwaliteitsmerken meerdere kleuropties beschikbaar. Indien u bij ons een keuze maakt voor een klik pvc-vloer, heeft u ook nog de mogelijkheid om van een speciale aanbieding te profiteren. Bijvoorbeeld een gratis ondervloer of gratis plakplinten. Daarnaast zijn onze prijzen altijd zeer scherp gesteld, zodat u goedkoop slaagt in de aanschaf van een prachtige nieuwe vloer. 

Vele toepassingen mogelijk&

Click-PVC is voor vele toepassingen geschikt. Bijvoorbeeld in huis met de optie om de vloer door te laten lopen in de keuken. Als er eens vocht op terechtkomt, is dat geen probleem. De vloer is immers bestand tegen vocht. Naast de toepassing voor particulier gebruik is klik pvc eveneens geschikt als vloer in bedrijven. Wilt u weten hoe de pvc van uw keuze in huis of bedrijf in het echt lijkt? Vraag dan een gratis staal aan. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij leggen gratis in heel Nederland en hebben eigen professionele vakmannen beschikbaar.
 
Prijzen inclusief 21% BTW