Pro Plus

Pro Plus

De CoreTec Proplus Wood zijn prachtige klik PVC vloeren met geweldige eigenschappen. De Proplus serie wordt namelijk gemaakt door gebruik te maken van de nieuwste en beste technieken. Hierdoor zijn deze vloer waterbestendig, oersterk en super stabiel. De kern is gemaakt van een rigide pvc. Deze is veel stijver en sterker dan een gangbare klik pvc vloer. Ook is dit type vloer volledig waterbestendig en zeer geschikt voor de combinatie met vloerverwarming en vloerverkoeling. Die sterke kern zorgt er ook nog voor dat de vloer nauwelijks krimpt of uitzet. Ook de klikverbinding is extreem sterk zodat de vloer altijd netjes en stabiel zal blijven liggen. CoreTec geeft dan ook niet voor niks maar liefst een levenslange garantie op deze vloer voor residentieel gebruik. Deze vloer heeft geen V-groef zodat de vloer strak aansluit en een mooi geheel vormt. De toplaag van deze vloeren ook extra sterk zodat ze nog beter beschermt zijn tegen stoten en krassen. Huisdieren zijn dan ook geen enkel probleem! Wilt u meer weten over deze vloeren? Neem dan gerust contact met ons op.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. COREtec Pro Plus
    49,95 per m2
    Vraag gratis een offerte aan!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

De nieuwe COREtec PRO plus vloeren

COREtec Pro Plus

COREtec Pro-Plus vloer

De COREtec Pro vloeren serie is echt het neusjes van de zalm als het gaat om kwaliteitsvloeren. Het zijn vloeren voor hoge eisen, een vloer waar kracht moeiteloos samen gaat met stijl. Uitstekende vloeren die zowel geschikt zijn voor commercieel gebruik, als voor in de privésfeer. COREtec vloeren worden ontwikkeld om te genieten van het gebruikersgemak, maar ook om creatief te zijn en om de ruimte karakter te geven. Innovatieve ontwikkelmethodes hebben met de COREtec-pro-plus vloer een echte topper gecreëerd.

Een 100% waterdichte vloer

De COREtec-pro-plus vloer is niet alleen voor 100% origineel, maar ook voor 100% waterdicht. Een stijlvolle en sterke vloer die bestand is tegen het échte gezinsleven, inclusief kinderen en huisdieren. De vloer is eenvoudig te leggen, simpel gezegd: klikken en klaar. De vloer gaat niet vervormen of kromtrekken, zelfs niet als hij in de keuken of badkamer ligt. Door de 100% waterdichte kern en beschermende slijtlaag blijft de vloer er heel lang goed uit zien. De COREtec-pro-plus vloer hoeft niet geschuurd of gepolijst te worden, maar heeft ook geen vernislaag nodig. Hij hoeft ook niet afgedicht te worden. Het is gewoon een ontzettend onderhoudsvriendelijke vloer. Ze zijn stabiel en geluiddempend, kras- en vlek bestendig en geschikt voor vloerverwarming of vloerverkoeling. Ze kunnen eigenlijk op vrijwel iedere ondergrond worden geplaatst.

Een innovatieve COREtec vloer

De COREtec-pro-plus vloer is de nieuwste toevoeging aan de revolutionaire producten van COREtec. Deze serie heeft veel overeenkomsten met de pvc-collectie, zoals de Standaard plus. Toch zijn er wel een aantal verschillen. De Pro-Plus vloer heeft bijvoorbeeld een lager profiel van 5 mm dik en heeft een rigid-kliksysteem. Dit speciale kliksysteem heeft een gespecialiseerde top en bodemlaag die nog meer stabiliteit geeft. De kern is extra onbuigzaam waardoor deze vloer ook geschikt is voor zwaar commercieel gebruik. De onderkant van de vloer bestaat net zoals bij de andere vloeren van COREtec uit een onderlaag van kurk.

Specifieke eigenschappen van de COREtec-pro-plus vloer

De vloer heeft een gebruiksklasse van 33-42 en een brandklasse B. De krasvastheid zit in de categorie T. De antislip graad is DS, de slipweerstand is R10 en de dimensionele stabiliteit is minder dan 0.02 mm. De elektrostatische propensiteit is minder dan 2 kV. De thermische isolatie is 0.027 m/K/W. De vloer is goed beschermd tegen stoelwielen en de lichtechtheid is nummer 8.

Een gepatenteerde opbouw

De COREtec vloeren hebben een gepatenteerde opbouw en juist deze bijzondere opbouw maakt de vloer zo sterk en speciaal. De geextrudeerde kern is opgebouwd uit een mix van baboe stof, gerecycled hout, kalksteen en virgin pvc. Hij bestaat dus niet zoals sommige pvc-vloeren uit voornamelijk pvc. Deze bijzondere samenstelling zorgt niet alleen voor een vloer met een prachtige uitstraling, maar ook voor een zeer duurzame en gebruiksvriendelijke vloer. De COREtec vloer is tevens Greenguard Gold gecertificeerd met betrekking tot indoor air Quality.

Een uitgebreide collectie

Bij deze Pro-Plus serie kun je kiezen uit verschillende dessins en uitvoeringen. Er zijn diverse prachtige prints die stuk voor stuk de ruimte een specifiek karakter kunnen geven. Voor iedere smaak en iedere stijl is er dus wel een dessin te vinden. Op dit moment bestaat de Pro-Plus collectie uit de dessins: de donkerbruine Beaufort, de lichtgrijze Cristal, de lichtgrijze Stratosphere en de donkergrijze Millennium. Vier dessins die allemaal de betonlook hebben. Dan zijn er ook nog de verschillende uitvoeringen met het authentieke hout dessin, namelijk de donkerbruine Candler en Century, de donker beige Cherkin en de Imperial, de licht bruine Comcast, Oriental en Kronos, de donkerbruine Promenade, de licht beige Stardust en de donkerbruine Torso. Er is dus genoeg keuze om de perfecte vloer te kiezen. Dan zijn er ook nog de verschillende afmetingen, zoals 61 cm x 47 cm en 122 cm x 18 cm.

 

Prijzen inclusief 21% BTW