Naturals

Naturals

Naturals pvc vloeren van COREtec

Met de komst van de COREtec Naturals vloeren zou je zeggen dat het maximale resultaat bijna is bereikt. De COREtec vloeren zijn een soort van revolutie in de klik pvc-vloeren terwijl de pvc-vloeren al zo sterk zijn en zoveel prettige eigenschappen hebben. Toch was het mogelijk om op bepaalde punten nog meer innovatie verbeteringen aan te brengen waardoor er een vloer is ontstaan met een 10db demping, geschikt voor appartementen en is 100% waterbestendig. Dit alles zonder de unieke uitstraling te verliezen van een realistische vloer met een voelbare structuur. Een betere vloer is er niet.

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
  1. COREtec Naturals LVPE +
    63,95 per m2
    Vraag gratis een offerte aan!
  2. COREtec Naturals - LVP
    60,95 per m2
    Vraag gratis een offerte aan!
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

De eigen weg van COREtec

De ontwikkelaars van COREtec hebben nooit zomaar klakkeloos de andere ontwikkelaars van pvc-vloeren gevolgd. De passie voor een mooie en duurzame vloer was altijd sterker. Het maakte niet uit of de weg die ze moesten bewandelen moeizaam ging, ze gingen door. Ooit begonnen met een hoofdkantoor op een zolderkamer en strevend naar een ultiem eindresultaat. De COREtec vloer kon hun goedkeuring wegdragen en er werd octrooi op deze vloer aangevraagd. Het resultaat zien we in een vloer die alle verwachtingen overtreft.

Een veelzijdige toepasbaarheid

De COREtec vloer is een echte koploper als het gaat om duurzame vloeren. Ze hebben namelijk een zeer hoge kras-weerstand, 100% watervast, extreem stabiel, dempend en eenvoudig te plaatsen. De COREtec vloer is geschikt voor iedere ondergrond, mede omdat hij zeer stabiel is. Het is echt een vloer waar op geleefd kan worden. Ook geschikt voor mensen met huisdieren, de vloer is niet zo snel onder de indruk van een paar nageltjes die over de vloer gaan. Maar ook voor andere toepassingen leent de COREtec vloer zich uitstekend.

COREtec naturals serie

De COREtec vloer is echt een topper tussen de harde vloerbedekkingen. Het is een prima vloer die wel tegen een stootje kan. De COREtec vloer is eenvoudig te leggen, mede door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem. Er zijn verschillende series COREtec vloeren en allemaal zijn ze uitermate sterk. De COREtec naturals serie is ook zo’n uitermate sterke vloer. Veertien prachtige tinten, allemaal met een realistische en natuurlijke look.

De eigenschappen van de COREtec naturals serie

De vloerdelen hebben een afmeting van 182 x 1220 millimeter en ze zijn 8 millimeter dik. De slijtlaag is 0,55 millimeter. Zeven van de veertien designs hebben de 4V-groef. De vloer is 100% waterproof en zet niet uit en gaat ook niet krimpen. Hij reduceert het geluid en hij is dier-proof. De COREtec vloer is ook geschikt voor vloerverwarming of voor vloerkoeling. Acclimatiseren is niet nodig. Daarbij is hij erg krasbestendig en niet elektrostatisch. Hij is eenvoudig te leggen en kan geplaatst worden op iedere ondervloer.

Een milieuvriendelijke vloer

De COREtec naturals serie is net zoals de andere COREtec vloeren opgebouwd uit verschillende lagen. Deze unieke samenstelling met een bijzondere mix van duurzame materialen zorgt voor de unieke eigenschappen van de vloer. Daarbij heeft iedere COREtec vloer een kurken onderlaag waardoor het geluid en de warmte goed wordt geabsorbeerd. Mede door het gebruik van de duurzame materialen is de vloer erg milieuvriendelijk.

De lagen van de COREtec vloer

Iedere laag heeft een eigen functie en met elkaar zorgen de lagen voor een uitstekende kwaliteit en stevigheid. De bovenste laag is de beschermlaag, ook wel de ‘slijtlaag’ genoemd. Hij beschermd de vloer tegen vlekken en zorgt dat de vloer goed te onderhouden is. Onder deze toplaag zit de laag die zorgt dat de vloer duurzaam is. De derde laag is de speciale COREtec laag die voor de unieke eigenschappen zorgt. Deze laag maakt de vloer extreem stabiel maar ook watervast. De vierde laag is de kurklaag die zorgt dat de vloer het geluid reduceert en dat er geen ondervloer nodig is. Het uitvlakkend vermogen van de vloer is hierdoor hoog.

Waarom kiezen voor de COREtec naturals serie?

Allereerst natuurlijk kiest u voor deze vloer omdat het wat betreft zijn uitstraling een ontzettend mooie vloer is. Maar ook de eigenschappen van deze COREtec vloer spelen een rol. De 100% watervaste vloer kan wel tegen een stootje én een feestje. De vloer kan namelijk rustig gesopt worden als hij erg vies is geworden en de krasweerstand is hoog. Daarnaast is de vloer ook nog eens van nature bestand tegen meeldauw en schimmels die nare geuren kunnen veroorzaken.

 

 

Prijzen inclusief 21% BTW