Belakos

Belakos

The Rigid: het klik pvc vloeren van Belakos

Nieuw in het aanbod van het populaire, Nederlandse pvc Belakos is The Rigid. Met deze collectie breidt Belakos zijn assortiment uit met een uniek pvc kliksysteem, genaamd Uniclick. Dit systeem is uitermate geschikt voor een directe en snelle plaatsing, zelfs over bestaande vloeren heen en zelfs wanneer de vloer kleine oneffenheden vertoont. Zeg voorgoed vaarwel aan lijm en klik erop los. Voor intensief gebruik in elke ruimte, commercieel of particulier. Dit pvc klik-laminaat is gemakkelijk zelf te leggen.

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
 1. Belakos The Rigid - Click PVC
  44,95
 2. Belakos Attico - Rigid Click PVC
  44,95 per m2
 3. Belakos Attico Visgraat - Rigid Click PVC
  44,95 per m2
 4. Belakos Palazzo - Rigid Click PVC
  44,95 per m2
 5. Belakos Palazzo Visgraat XL - Rigid Click PVC
  44,95 per m2
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

 

Belakos click pvc, de voordelen 

Met Belakos klik pvc vloeren kun je elke ruimte in een handomdraai vloeren. Zelfs kleine oneffenheden vormen geen probleem voor de bijzondere "Uniclick" stroken. Het vertrouwen van de fabrikant is zo groot dat gebruikers maar liefst 25 jaar garantie krijgen op hun aankoop. Elke strook is bovendien voorzien van een geïntegreerde ondervloer, wat een aanzienlijk kostenbesparing oplevert. Het geheel werkt geluiddempend en is bestand tegen krassen, stoten en huisdieren. Het materiaal is rigide, stabiel, waterdicht en verdraagt weekmakers. 

Natuurgetrouw design 

De matte toplaag van deze Belakos klik planken zorgt voor een natuurgetrouwe structuur met een uiterst realistische look, die amper van echte natuurmaterialen te onderscheiden valt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een bijzondere techniek genaamd "register embossing", waardoor de plank een natuurgetrouwe structuur en textuur krijgt. Dat effect wordt nog versterkt door de typische V-groef in het design. 

Belakos click pvc in de praktijk 

The Rigid vloeren leggen is uitzonderlijk eenvoudig. Deze kunststof stroken zijn immers niet enkel onderhoudsvriendelijk, maar ook gebruiksvriendelijk. De prints zijn haarfijn en vertonen geen patroon, waardoor de vloerenlegger vrij zijn gang kan gaan. Dit praktisch voordeel wordt nog versterkt door het gebruik van extra lange planken van 150 cm. Een dubbele laag glasvezel zorgt ondertussen voor een beperkte krimping en uitzetting van het materiaal, waardoor het eindresultaat naadloos is. Men spreekt in vaktermen van een hoge "dimensionale stabiliteit". Het geheel wordt bekroond met een stevige toplaag in polyurethaan. Zo blijft het design perfect behouden, wordt vuil afgestoten en krijgen krassen en stoten geen kans. 

Belakos klik pvc onderhouden 

Naast hun luxueuze uitstraling staan de pvc vloeren van Belakos vooral bekend voor hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. De uitstraling wordt daarbij best gevrijwaard met de producten van Dr. Schultz, die expliciet aangeraden worden door de fabrikant. Voor dagelijks onderhoud doe je verder een beroep op een stofzuiger met zachte borstels en/of dweil je met 50 ml polyurethaan reiniger op 10 liter water. Uit de ene emmer breng je de reiniger aan, in een tweede emmer spoel je het vuilwater. Voor een goede start is het voorts aan te raden een eerste poetsbeurt te volbrengen met Basisreiniger R. Deze reiniger zal een beschermende laag op de vloer aanbrengen.&nbsp
Krijg je te kampen met vlekken, dan kun je ook deze levenssporen met een simpele reiniger te lijf gaan. Denk maar aan Elatex, Vlekkenspray R of Vlek & Weg. Belakos voorziet zelfs een zogenaamde vlekkenschijf, waarop je kunt nalezen welke vlek je met welk middel kunt behandelen. Even napoetsen met helder water is altijd aan te raden. 

Belakos click pvc collectie 

De collectie van Belakos klik-pvc-vloeren omvat 6 matte kleuren, die worden benoemd met de getallen 15, 25, 35, 45, 55 en 65. Wanneer je werkvloer kleine oneffenheden vertoont, mag het verschil tussen de oneffenheden niet groter zijn dan 4 tot 5 millimeter. Je kunt dit nagaan door een 2 meter lange waterpas op de vloer te leggen.

Belakos klik-pvc vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen

 

Prijzen inclusief 21% BTW