Parador Classic 1050 - incl. gratis leggen, ondervloer en plakplinten

Be the first to review this product

€86.68

Quick Overview

Deze collectie heeft een zeer natuurlijke uitstraling en is eenvoudig te plaatsen dankzij het safe-lock systeem. Classic 1050 is geschikt voor intensief gebruik in belopen vertrekken zoals slaapkamers, keukens, kantoren, woonkamers en hotelkamers. Zodoende vormt het een uiterst betaalbare langetermijninvestering.

Parador Classic vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Zo blijft een vloer van Classic in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Classic geleverd worden met wel 25 jaar fabrieksgarantie. Samenvattend is deze Classic serie een betrouwbare laminaatvloer.
Parador Classic 1050 Eiken donker gekalkt

More Views

* Required Fields

Details

Deze collectie heeft een zeer natuurlijke uitstraling en is eenvoudig te plaatsen dankzij het safe-lock systeem. Classic 1050 is geschikt voor intensief gebruik in belopen vertrekken zoals slaapkamers, keukens, kantoren, woonkamers en hotelkamers. Zodoende vormt het een uiterst betaalbare langetermijninvestering. Parador Classic vloeren hebben een gegarandeerd lange levensduur. Zo blijft een vloer van Classic in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren. De mate van kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Classic geleverd worden met wel 25 jaar fabrieksgarantie. Samenvattend is deze Classic serie een betrouwbare laminaatvloer.

Additional Information

EAN No
aantal m2 per pak 2.48
Tekst prijslabel Prijs per m²
Merk No
Dikte in mm 8mm
Afmeting paneel No
V-groef Geen V-groef
Serie Classic 1050
Laminaat dikte 8 mm
Gebruikersklasse No
Kleur tinten No
Pakinhoud m2 2.48 m2
Tegel laminaat No
Visgraat laminaat Visgraat laminaat
Extra brede plank No
Pu_beschermlaag tekst No
Totale dikte No
Afmetingen No
Hoeveelheid per pak No
Geluidsabsorptie No
Antistatische prestatie No
Elektrische weerstand No
Restindruk No
Toxiciteit No
Dikte Slijtlaag No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Prijzen inclusief 21% BTW