Laminaat Balterio Urban 8mm mini 4V Gratis Gelegd

Be the first to review this product

€66.70

Quick Overview

Praktisch, krachtig en modern, hiermee omschrijven wij ze vloer zonder twijfel. De urban stijl is heel modern en zal niet misstaan in zowel huiselijke als commerciële ruimtes. Daarom is dit laminaat zeer geschikt, voor diverse toepassingen. Kiest u voor deze Balterio vloer, dan zal er een fenomenale en bijzondere sfeer ontstaan.
Eenmaal geplaatst, zal het een vloereffect geven van oude verweerde, geleefde houten planken.

Tip: Voor een houten ondervloer adviseren wij als ondervloer groene platen met vochtscherm. Hiervoor geldt een meerprijs.
Laminaat Balterio Urban

More Views

* Required Fields

Details

Praktisch, krachtig en modern, hiermee omschrijven wij ze vloer zonder twijfel. De urban stijl is heel modern en zal niet misstaan in zowel huiselijke als commerciële ruimtes. Daarom is dit laminaat zeer geschikt, voor diverse toepassingen. Kiest u voor deze Balterio vloer, dan zal er een fenomenale en bijzondere sfeer ontstaan. Maar voordat u kiest, lichten wij de drie kernwoorden uit. Laten we beginnen met het kernwoord praktisch. Want praktisch is deze laminaatvloer zeker. Het laminaat gaan wel vijfentwintig jaar mee namelijk en dat bij veel gebruik. U hoeft zich geen zorgen te maken over het feit dat de laminaatvloer over een paar jaar vervangen moet worden. De vloer heeft een bijzondere houtstructuur die zeer duidelijk naar voren komt. De micro v-groef die zich aan vier zijdes van de planken bevindt, vergroot dit krachtige effect omdat de vloer zo meer realistisch wordt. Deze industriële laminaatvloeren komen in aantrekkelijke houtdesigns met zaageffect die, éénmaal geplaatst, een vloereffect geven van oude verweerde, geleefde houten planken. De houtdesigns zijn heel mooi te combineren met de URBAN betonlook tegeldesigns creëer een uniek en trendy interieur. Dikte: 8 mm Afmeting plank: 1261 x 190 mm V-groef: 4 (rondom) Inhoud per pak: 2,1551 m2 Tip: Voor een houten ondervloer adviseren wij als ondervloer groene platen met vochtscherm. Hiervoor geldt een meerprijs.

Additional Information

EAN No
aantal m2 per pak 2.1551
Tekst prijslabel Nu voor
Merk Balterio
Dikte in mm No
Afmeting paneel No
V-groef 4-zijden mini V-groef
Serie Urban Wood
Laminaat dikte 8 mm
Gebruikersklasse AC4 Klasse 32 Zwaar gebruik / normaal commercieel gebruik
Kleur tinten No
Pakinhoud m2 2.16 m2
Tegel laminaat No
Visgraat laminaat No
Extra brede plank No
Pu_beschermlaag tekst No
Totale dikte No
Afmetingen No
Hoeveelheid per pak No
Geluidsabsorptie No
Antistatische prestatie No
Elektrische weerstand No
Restindruk No
Toxiciteit No
Dikte Slijtlaag No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Prijzen inclusief 21% BTW