• De betere vloerenzaak
  • Leggen in heel Nederland
    Vraag gratis staal of offerte
  • Niet vooraf betalen
    Geen aanbetaling nodig
  • Showroom met Quick-Step
    Parador, Meister, Balterio
8 mm
4-zijden V-groef
AC3 Klasse 23/31 Intensief gebruik / licht commercieel gebruik

Visgraat vintage grijs eiken 4V 

Het visgraat vintage grijs eiken 4V is een echte eyecatcher voor iedere ruimte. Het gaat hier om een schitterende uitvoering van een van de Galant laminaatvloeren van Douwes Dekker. Deze serie bestaat uit vier fraaie visgraat laminaat vloeren die niet alleen zeer goede eigenschappen hebben, maar vooral ook bijzondere vloeren zijn. De visgraat is weer helemaal terug en de mix van deze stijl gecombineerd met de vintage look, heeft gezorgd voor een uniek resultaat. Deze visgraat laminaat vloer past bij ieder interieur en elke stijl. Het is geen visgraatvloer die alleen in een klassieke inrichting past, integendeel ook in de moderne stijl of de industriële stijl zorgt deze vloer juist voor die unieke en luxueuze sfeer. 

Het gemak van laminaat en het uiterlijk van hout 

De visgraatXXXX vloer vintage grijs eiken 4V heeft een uitstraling van een 100% houten vloer, dit komt mede door de oppervlaktestructuur. Deze embossed in register laag zorgt dat de vloer de natuurlijke werkelijkheid uitstekend benadert. Het laminaat heeft daarentegen nog steeds de eigenschappen van laminaat, die dus vele voordelen bieden. De Douwes Dekker laminaat vloeren zijn namelijk zeer onderhoudsarm, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Met deze vloer heeft men dus het gemak van laminaat en de looks van parket. 

Een vloer met veel toepassingsmogelijkheden 

De visgraat vintage grijs eiken 4V vloer heeft vloerdelen van 8 mm dik die een afmeting hebben van 85,8 x 14,3 cm. Doordat de plakdelen rondom de speciale 4V-groef hebben, wordt het visgraateffect nog eens extra fraai benadrukt. De vloer wordt gelegd met het speciale HDF-clicksysteem. Dit is een systeem wat zorgt voor extra stevigheid van de vloer en het nauwsluitende systeem zorgt ook nog eens dat de vloer goed bestand is tegen vocht. Alhoewel men natuurlijk nooit langdurig plassen water op een laminaatvloer moet laten liggen. In combinatie met de juiste ondervloer is laminaat ook zeer geluidsarm. Het is ook mogelijk om deze laminaatvloer te gebruiken bij vloerverwarming, de R-waarde is 0,048 m2 K/W. Het is duidelijk dat deze laminaatvloer veel toepassingsmogelijkheden heeft. 

Past bij iedere stijl 

Ook het uiterlijk van deze vloer leent zich uitstekende voor de verschillende ruimtes en stijlen. Het unieke karakter geeft ieder ruimte een speciaal effect. Vintage laat zich uitstekend combineren met de diverse stijlen en ook het visgraatmotief past overal bij. De visgraat vintage grijs eiken 4V vloer is ook een zeer onderhoudsarme vloer. De vloer hoeft niet geschuurd, gelakt of gepolished te worden. Meer onderhoud als regelmatig een stofwisser of een stofzuiger heeft men eigenlijk niet nodig door de gesloten oppervlaktestructuur. Is er een glas omgevallen? Dan werkt een vochtige doek prima, ook bij een sterk vervuilde vloer. 

Een duurzame vloer met karakter 

De vloer blijft ook nog eens een keer lang zijn mooie uitstraling behouden, mede doordat hij wel tegen een stootje kan. De slijtweerstand is AC4 en de gebruiksklasse is 23/32. De visgraat vintage grijs eiken 4V vloer is dus een uitstekende keuze als men een betaalbare en duurzame vloer met karakter zoekt. Ook de andere drie uitvoeringen uit de Galant-serie van Douwes Dekker zijn hiervoor een uitstekende optie.


Geen zachte, lichte, verende ondervloer toepassen. Ondervloer moet voldoen aan de hogere eisen van EPLF.

EXTRA INFORMATIE
Soort                     Laminaat
Serie                     Galant
Levereenheid       1,595 M2
Lengte (mm)         858
Breedte (mm)       143
Dikte (mm)            8
Pakinhoud            1.595 M2
Kant-en-klaar        ja
Model                    Visgraat
Unieke planken     10
Legwijze                Zwevend
Warmteweerstand (m2K/W)0,070


Kijk ook eens bij Visgraat PVC

Douwes Dekker Galant Visgraat 05094

€ 37,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Nu voor
€ 37,95
Kleuren:

Omschrijving

Details

Galant visgraatlaminaat is een unieke collectie in vloerdelen van 8 mm dik waarmee je de look van parket in huis haalt. De embossed-in-register structuur zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling en dankzij de V-groef rondom wordt het visgraatpatroon mooi benadrukt. De delen hebben een formaat van 85,8 cm x 14,3 cm en worden aan elkaar gelegd middels een HDF-click verbinding.‌

Let op: Stabiele ondervloer toepassen, zoals 86144 Premium polyurethaan 3,2 mm. Geen zachte, lichte, verende ondervloer toepassen. Ondervloer moet voldoen aan de hogere eisen van EPLF.

EXTRA INFORMATIE
Soort Laminaat
Serie Galant
Lengte (mm) 858
Breedte (mm) 143
Dikte (mm) 8
Pakinhoud 1.595 M2
Kant-en-klaar ja
Model Visgraat
Unieke planken 10
Legwijze Zwevend
Warmteweerstand (m2K/W)0,070

Product informatie

aantal m2 per pak 1.595
Tekst prijslabel Nu voor
Dikte in mm 8mm Afmeting paneel 85,8 cm x 14,3 cm
V-groef 4-zijden V-groef Serie Galant
Laminaat dikte 8 mm Gebruikersklasse AC3 Klasse 23/31 Intensief gebruik / licht commercieel gebruik
Kleur tinten Grijs tint
Visgraat laminaat Visgraat laminaat
Prijzen inclusief 21% BTW