• De betere vloerenzaak
  • Leggen in heel Nederland
    Vraag gratis staal of offerte
  • Niet vooraf betalen
    Geen aanbetaling nodig
  • Showroom met Quick-Step
    Parador, Meister, Balterio
8 mm
4-zijden V-groef
AC3 Klasse 23/31 Intensief gebruik / licht commercieel gebruik

Visgraat vintage wit eiken 4V 

Deze visgraat vintage wit eiken 4V is een zeer trendy laminaatvloer die uitstekend valt te combineren met verschillende woonstijlen. Juist de bijzondere mix van ‘even terug in de tijd’ met luxueus nieuw zorgt voor een karakteristieke sfeer in de ruimtes. En karakter dat heeft deze vloer wel met zijn vintage look. Douwes Dekker vloeren heeft verschillende stijlen die allemaal een eigen karakter hebben, maar deze visgraat vintage wit eiken 4V heeft wel een heel bijzonder karakter. De vloer vertegenwoordigt niet alleen de vintage stijl, maar laat ook zien hoe trendy het visgraatpatroon weer is. 

Het visgraatpatroon is geliefder dan ooit 

Het visgraatpatroon werd vroeger veel gebruikt bij parket en dan vooral in klassieke interieur stijlen. Inmiddels is de visgraat terug en mooier en toepasbaarder dan ooit. Het visgraatpatroon wordt niet alleen meer toegepast in het klassieke interieur, het past ook uitstekende bij de landelijke, de moderne of de industriële stijl. Daarbij hebben deze vloeren van Douwes Dekker zoveel voordelen dat men in deze vloeren een uitstekende vervanger voor parket of vloerbedekking heeft gevonden. 

Een duurzame vloer met veel toepassingsmogelijkheden 

De Douwes Dekker vloeren zijn zeer duurzame vloeren en dit komt mede omdat de vloer door de speciale opbouw zeer krasvast, slijtvast en slagvast is. De gebruiksklasse is 23/32 en de slijtweerstand is AC4. Daarbij is de vloer door de watervaste toplaag en het nauwsluitende HDF-clicksysteem goed beschermd tegen vocht. Natuurlijk is het nooit verstandig om plassen water op de vloer te laten liggen. De visgraat vintage wit eiken 4V vloer is ook geschikt voor een vloer met vloerverwarming, de R-waarde is 0,048 m2 K/W. In combinatie met de juiste ondervloer is het laminaat ook zeer geluidsarm, een prima oplossing voor een ruimte met onderburen. 

Een vloer met een natuurgetrouwe uitstraling 

De visgraat vintage wit eiken 4V vloer is afgewerkt met een speciale embossed in register oppervlaktestructuur. Dichter bij de werkelijkheid kan men de vloer bijna niet krijgen. Hierdoor heeft de vloer een prachtige natuurgetrouwe uitstraling wat de vintage look extra goed tot zijn recht laat komen. De dikte van de laminaatdelen is 8 mm en de afmeting van de delen is 85,8 x 14,3 cm. De vloerdelen hebben rondom de speciale 4V-groef wat het visgraatpatroon nog een extra fraai benadrukt. De Douwes Dekker vloeren zijn in detail afgewerkt en geproduceerd van hoogwaardige materialen. Hout wat in de vloeren is verwerkt, komt uitsluiten uit duurzaam beheerde bossen, dus het is ook nog eens een milieuvriendelijke vloer. 

Onderhoudsarm en karaktervol 

Ook wat het onderhoud betreft biedt deze laminaatvloer veel voordelen. Door de oppervlaktestructuur blijft stof en vuil op de vloer liggen en trekt er niet in. Een vloerstoffer of stofzuiger is over het algemeen voldoende. Is de vloer erg vies, dan is een vochtige doek ook prima. Schuren, opnieuw lakken of behandelen met een speciale polish is niet nodig bij deze hoogwaardige vloeren. Deze vloer is een onderdeel uit het karakter Galant van Douwes Dekker, deze serie bestaat uit vier mooie uitvoeringen van de trendy visgraatstijl. Stuk voor stuk uitstekende keuzes die de ruimte een sfeervol karakter en meerwaarde kunnen geven. 


Geen zachte, lichte, verende ondervloer toepassen. Ondervloer moet voldoen aan de hogere eisen van EPLF.

EXTRA INFORMATIE
Soort                     Laminaat
Serie                     Galant
Levereenheid       1,595 M2
Lengte (mm)         858
Breedte (mm)       143
Dikte (mm)            8
Pakinhoud            1.595 M2
Kant-en-klaar        ja
Model                    Visgraat
Unieke planken     10
Legwijze                Zwevend
Warmteweerstand (m2K/W)0,070

Douwes Dekker Galant Visgraat 05095

€ 37,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Nu voor
€ 37,95
Kleuren:

Omschrijving

Details

Galant visgraatlaminaat is een unieke collectie in vloerdelen van 8 mm dik waarmee je de look van parket in huis haalt. De embossed-in-register structuur zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling en dankzij de V-groef rondom wordt het visgraatpatroon mooi benadrukt. De delen hebben een formaat van 85,8 cm x 14,3 cm en worden aan elkaar gelegd middels een HDF-click verbinding.‌

Let op: Stabiele ondervloer toepassen, zoals 86144 Premium polyurethaan 3,2 mm. Geen zachte, lichte, verende ondervloer toepassen. Ondervloer moet voldoen aan de hogere eisen van EPLF.

EXTRA INFORMATIE
Soort Laminaat
Serie Galant
Lengte (mm) 858
Breedte (mm) 143
Dikte (mm) 8
Pakinhoud 1.595 M2
Kant-en-klaar ja
Model Visgraat
Unieke planken 10
Legwijze Zwevend
Warmteweerstand (m2K/W)0,070

Product informatie

aantal m2 per pak 1.595
Tekst prijslabel Nu voor
Dikte in mm 8mm Afmeting paneel 85,8 cm x 14,3 cm
V-groef 4-zijden V-groef Serie Galant
Laminaat dikte 8 mm Gebruikersklasse AC3 Klasse 23/31 Intensief gebruik / licht commercieel gebruik
Kleur tinten Grijs tint
Visgraat laminaat Visgraat laminaat
Prijzen inclusief 21% BTW