• De betere vloerenzaak
  • Leggen in heel Nederland
    Vraag gratis staal of offerte
  • Niet vooraf betalen
    Geen aanbetaling nodig
  • Showroom met Quick-Step
    Hebeta, Meister, Belakos
8 mm
4-zijden V-groef
AC3 Klasse 23/31 Intensief gebruik / licht commercieel gebruik

Visgraat gerookt eiken wit geolied 4V 

De visgraat gerookt eiken wit geolied 4V laminaatvloer is werkelijk een eyecatcher in iedere ruimte. Het is een robuuste vloer met toch een speels effect. Daarbij heeft de visgraatvloer een zeer luxueuze uitstraling en geeft zeer een meerwaarde aan iedere ruimte. Als een visgraat leggen werd vroeger veel gebruikt bij parket en werd voornamelijk toegepast bij klassieke interieurs. Vandaag de dag met de moderne visgraatvloeren is de visgraat weer helemaal terug en dit keer is hij uitstekend toepasbaar in verschillende leefstijlen. Sterker nog, de visgraatvloeren van Douwes Dekker geven iedere ruimte een uniek karakter en benadrukt de stijl op een speciale manier. 

Visgraatvloeren uit de Douwes Dekker Galant-serie 

De visgraat gerookt eiken wit geolied 4V vloer is een van de vier vloeren uit de Galant-serie van Douwes Dekker. De verschillende karakter series van de Douwes Dekker vloeren hebben allemaal hun eigen looks. Het karakter Galant bestaat uit vier visgraatvloeren, die stuk voor stuk schitterend zijn. Ze hebben een natuurlijk karakter wat nog eens extra wordt benadrukt door de bijzondere oppervlaktestructuur: embossed in register. Natuurgetrouwer kan de laminaat vloer bijna niet worden met deze laag. Het oogt hierdoor als een parketvloer, maar met de prijs en de voordelen van een laminaatvloer

De eigenschappen van de vloer 

De visgraat gerookt eiken wit geolied 4V vloerdelen hebben een dikte van 8 mm. Het plankformaat is 85,8 cm bij 14,3 cm en ze zijn rondom voorzien van de speciale 4V-groef wat het visgraatpatroon nog eens extra benadrukt. Het speciale HDF-clicksysteem zorgt dat de vloer stevig ligt en de vloer kan ook op vloerverwarming worden gelegd. De R-waarde is 0,048 m2 K/W. Zodra de vloer ligt, kan hij gelijk in gebruik worden genomen en kan men gaan genieten van de voordelen die het laminaat biedt. 

De voordelen van laminaat en de looks van echt hout 

Het visgraat laminaat heeft namelijk niet alleen een schitterende uitstraling, maar de Douwes Dekker laminaat vloeren hebben ook veel voordelen. De vloer heeft een hoge krasbestendigheid en is uitstekend geschikt voor huishoudens met kinderen of huisdieren. Daarbij is de vloer door de opbouw van het Douwes Dekker laminaat ook nog eens zeer slag- en stootbestendig. De gebruiksklasse is 23/32 en de slijtweerstand AC4. Door deze eigenschappen kan men lang genieten van de fraaie uitstraling van de vloer. 

Een onderhoudsarme vloer 

Ook het onderhoud van de visgraat gerookt eiken wit geolied 4V vloer is vrij simpel. Schoonmaken met een vloerstoffer of een stofzuiger is meestal voldoende en af en toe een vochtige doek. De laminaat vloer is goed bestand tegen vlekken, maar het is wel verstandig om vlekken altijd direct te verwijderen. Door het nauwsluitende clicksysteem, bieden de Douwes Dekker vloeren ook een uitstekende bescherming tegen water of ander vocht. 

Een indrukwekkend vloer voor ieder interieur 

Door alle voordelen van de visgraat gerookt eiken wit geolied 4V vloer is deze vloer een uitstekende keuze voor thuis of op het werk. Daarbij is de vloer ook nog eens milieuvriendelijk doordat al het hout wat in de vloeren wordt verwerkt uit duurzaam beheerde bossen komt. Kortom een indrukwekkende vloer met een veelzijdig karakter en een schitterende uitstraling die zorgt voor jarenlang plezier. 


 


Let op: Stabiele ondervloer toepassen, zoals 86144 Premium polyurethaan 3,2 mm. Geen zachte, lichte, verende ondervloer toepassen. Ondervloer moet voldoen aan de hogere eisen van EPLF. EXTRA INFORMATIE


Soort Laminaat
Serie Galant
Levereenheid 1,595 M2
Lengte (mm) 858
Breedte (mm) 143
Dikte (mm) 8
Pakinhoud 1.595 M2
Kant-en-klaar ja
Model Visgraat Unieke planken 10 Legwijze Zwevend Warmteweerstand (m2K/W)0,070


 

Douwes Dekker Galant Visgraat 05093

€ 37,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Nu voor
€ 37,95
Kleuren:

Omschrijving

Details

Galant visgraatlaminaat is een unieke collectie in vloerdelen van 8 mm dik waarmee je de look van parket in huis haalt. De embossed-in-register structuur zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling en dankzij de V-groef rondom wordt het visgraatpatroon mooi benadrukt. De delen hebben een formaat van 85,8 cm x 14,3 cm en worden aan elkaar gelegd middels een HDF-click verbinding.‌

Let op: Stabiele ondervloer toepassen, zoals 86144 Premium polyurethaan 3,2 mm. Geen zachte, lichte, verende ondervloer toepassen. Ondervloer moet voldoen aan de hogere eisen van EPLF.

EXTRA INFORMATIE
Soort Laminaat
Serie Galant
Lengte (mm) 858
Breedte (mm) 143
Dikte (mm) 8
Pakinhoud 1.595 M2
Kant-en-klaar ja
Model Visgraat
Unieke planken 10
Legwijze Zwevend
Warmteweerstand (m2K/W)0,070

Product informatie

aantal m2 per pak 1.595
Tekst prijslabel Nu voor
Dikte in mm 8mm Afmeting paneel 85,8 cm x 14,3 cm
V-groef 4-zijden V-groef Serie Galant
Laminaat dikte 8 mm Gebruikersklasse AC3 Klasse 23/31 Intensief gebruik / licht commercieel gebruik
Kleur tinten Grijs tint
Visgraat laminaat Visgraat laminaat
Prijzen inclusief 21% BTW