• De betere vloerenzaak
  • Leggen in heel Nederland
    Vraag gratis staal of offerte
  • Niet vooraf betalen
    Geen aanbetaling nodig
  • Showroom met Quick-Step
    Hebeta, Meister, Belakos
8 mm
4-zijden V-groef
AC3 Klasse 23/31 Intensief gebruik / licht commercieel gebruik

Visgraat eiken naturel geborsteld 4V 

De visgraat eiken naturel geborsteld 4V vloer is een van de Douwes Dekker vloeren uit de bijzondere Galant collectie. Een zeer trendy laminaatvloer die door zijn neutrale kleur goed aansluit bij verschillende kleurstijlen. Toch is deze vloer allerminst saai. Integendeel, door het fraaie visgraatpatroon geeft hij iedere ruimte een uniek karakter. De vloer heeft de uitstraling van parket, maar de voordelen van laminaat. De visgraat eiken naturel geborsteld 4V vloer is namelijk een zeer onderhoudsarme vloer, hij is sterk en ook nog eens vriendelijk in prijs, zeker in vergelijking met parket. 

Een uiterst duurzame vloer 

De vloerdelen van de visgraat eiken naturel geborsteld 4V laminaatvloer hebben een dikte van 8 mm en het plankformaat is 85,8 cm bij 14,3 cm. Door het speciale HDF-clicksysteem kan de vloer eenvoudig, maar zeer stevig worden gelegd. Het visgraatpatroon komt goed tot zijn recht, mede door de speciale 4V-groef rondom. De natuurgetrouwe houtstructuur voorziet in een fraaie warme uitstraling die zeer lang behouden blijft. Door het gebruik van hoogwaardige materialen kunt u rekenen op een duurzame Douwes Dekker visgraatvloer. De visgraat eiken naturel geborsteld 4V vloer is namelijk zeer krasvast, slijtvast en slagvast mede door de uitgekiende opbouw van het laminaat. De gebruiksklasse is 23/32 en de slijtweerstand is AC4. De vloer kan ook toegepast worden op vloerverwarming, de R-waarde is 0,048 per vierkante meter K/W. 

De onderhoudsarme eiken naturel geborsteld 4V visgraatvloer 

Direct na het leggen met het speciale clicksysteem is de vloer gebruiksklaar. Het unieke karakter van deze visgraatvloer zal de ruimte gelijk een bijzondere uitstraling geven. Door de duurzaamheid van de materialen blijft de vloer ook lang mooi en dat terwijl hij zeer onderhoudsarm is. De oppervlaktestructuur is embossed in register en is eenvoudig te onderhouden. Deze speciale oppervlaktelaag zorgt voor de meest realistische uitstraling die er is. Deze toplaag zorgt niet alleen voor de natuurlijke look, maar ook voor een vloer die een bijzondere uitstraling heeft. Normaal gesproken is een vloerwisser of een stofzuiger voldoende voor het onderhoud en soms een vochtige doek. 

Visgraat is terug van weggeweest 

Er was ooit een tijd dat de visgraatvloer voornamelijk werd gebruikt in een klassiek interieur, maar die tijd is allang voorbij. Deze visgraat eiken naturel geborsteld 4V vloer past namelijk uitstekende bij de verschillende interieurstijlen. De luxe uitstraling en het natuurgetrouwe beeld kan in iedere ruimte sfeer brengen. Door de antistatische eigenschappen van de Douwes Dekker vloeren is deze vloer ook uitstekend geschikt voor de slaapkamer, maar ook in andere ruimtes heeft hij duidelijk een meerwaarde voor het sfeerbeeld. 

Een milieuvriendelijke eyecatcher 

De visgraat eiken naturel geborsteld 4V is een van de vier uitvoeringen van de Galant-serie van Douwes Dekker. Stuk voor stuk zijn het echte eyecatchers die allemaal even duurzaam zijn. Daarbij zijn de Douwes Dekker vloeren ook milieubewuste vloeren, het hout wat in de vloeren wordt verwerkt is alleen afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Een mooi initiatief voor een mooie vloer. 


 


EXTRA INFORMATIE
Soort                                      Laminaat
Serie                                      Galant
Levereenheid                         1,595 M2 Lengte (mm) 858
Breedte (mm)                         143
Dikte (mm)                              8
Pakinhoud                              1.595 M2
Kant-en-klaar                          ja
Model                                      Visgraat
Unieke planken                       10
Legwijze                                  Zwevend
Warmteweerstand (m2K/W)    0,070


Kijk ook eens bij visgraat PVC

Douwes Dekker Galant Visgraat 05092 laminaat

€ 37,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Nu voor
€ 37,95
Kleuren:

Omschrijving

Details

Galant visgraatlaminaat is een unieke collectie in vloerdelen van 8 mm dik waarmee je de look van parket in huis haalt. De embossed-in-register structuur zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling en dankzij de V-groef rondom wordt het visgraatpatroon mooi benadrukt. De delen hebben een formaat van 85,8 cm x 14,3 cm en worden aan elkaar gelegd middels een HDF-click verbinding.‌

Let op: Stabiele ondervloer toepassen, zoals 86144 Premium polyurethaan 3,2 mm. Geen zachte, lichte, verende ondervloer toepassen. Ondervloer moet voldoen aan de hogere eisen van EPLF.

EXTRA INFORMATIE
Soort Laminaat
Serie Galant
Lengte (mm) 858
Breedte (mm) 143
Dikte (mm) 8
Pakinhoud 1.595 M2
Kant-en-klaar ja
Model Visgraat
Unieke planken 10
Legwijze Zwevend
Warmteweerstand (m2K/W)0,070

Product informatie

aantal m2 per pak 1.595
Tekst prijslabel Nu voor
Dikte in mm 8mm Afmeting paneel 85,8 cm x 14,3 cm
V-groef 4-zijden V-groef Serie Galant
Laminaat dikte 8 mm Gebruikersklasse AC3 Klasse 23/31 Intensief gebruik / licht commercieel gebruik
Kleur tinten Grijs tint
Visgraat laminaat Visgraat laminaat
Prijzen inclusief 21% BTW