Belakos Rustico Visgraat pvc

Belakos Rustico visgraat pvc vloer is op het moment een van de meest verkochte visgraat pvc vloeren. Belakos is natuurlijk een ijzersterk merk in vloeren met pvc, laminaat en tapijt en bestaat al heel lang. Het hoofdkantoor van Belakos staat in Genemuiden. Belakos Rustico visgraat pvc is er in 6 kleuren, De Rustico-kleuren 10, 20, 30, 40, 50, 60 van de Belakos Rustico is er in zowel rechte plank als in visgraat. De mogelijkheid om de Belakos Rustico visgraat helemaal mooi af te werken is om rondom een band met bies aan te brengen. De Belakos Rustico kan tegen een stootje met zijn slijtlaag van 0.55 en is geschikt voor vloerverwarming.

Belakos Rustico visgraat pvc

De visgraat pvc Rustico van Belakos is 2.5mm dik en samen met de egalisatie-laag niet al te dik en kunnen dus de deuren gewoon heel blijven zonder iets van van de deuren af te halen. Bovendien is de Rustico pvc vloer voorzien van een anti-slip laag en kan gebruikt worden voor zwaar woon-gebruik tot licht zakelijk gebruik. Wij egaliseren en leggen de Rustico door heel Nederland.

Bezoek de winkel met visgraat pvc vloeren

Om meer te weten te komen over de Belakos Rustico visgraat vloeren en ze in een groter oppervlakte te zien in de winkel. Zodat u beter een keus kunt maken en alle kleuren kunt bekijken.
Kom dan naar de showroom in Hasselt of vraag vrijblijvend een offerte aan in de webshop.

Belakos Rustico Visgraat pvc vloeren


Meer mensen zochten op Visgraat pvc vloeren | PVC vloeren Dedemsvaart | PVC vloer Stadshagen |

Prijzen inclusief 21% BTW